Kläder och Prylar

Kläder

Kläder är ett väldigt bra sätt att marknadsföra produkter och tjänster. Tack vare de talrika möjligheterna som denna lösning erbjuder är det möjligt att implementera olika marknadsföringsstrategier. Reklamkläder kan bäras av olika människor – företagets anställda, affärspartners, kunder och utomstående. Kom ihåg att välja rätt kläder för potentiella användare. Detta är en mycket bra lösning för de som vill kombinera företagets visuella identitet med att bygga upp kundrelationer. Vi erbjuder ett stort artikelurval i olika storlekar, stilar och färgversioner. I vår offert finns: T-shirts, tröjor, broderade tröjor, pikétröjor, mössor, arbetskläder. Vi använder högkvalitativa tyg vilket gör att kläderna behåller sin höga kvalitet även efter många tvättningar.

Prylar

En affärsverksamhets framgång beror till stor grad på dess aktiva främjande. Ofta visar det sig att de effektivaste marknadsföringsaktiviteterna är de som är enklaste. Exempel på sådana aktiviteter utgörs av tryckta reklamprylar. De hjälper att bygga märkeskännedom hos kunderna och utgör ett element som hjälper att skapa och förbättra företagets image.

Pennor, nyckelband, tryckta T-shitrs, miljövänliga kassor, portföljer, muggar, brickor och USB-minnen är några av de reklamprylar som vi har i vårt utbud. De är perfekta presenter för dina affärspartners, leverantörer och kunder. Vi förser reklamprylar med tryck med användande av avancerad och beprövad teknik