Bilfoliering och Färgändring

Bilfoliering har blivit ett populärt sätt att marknadsföra ett företag och förändra dess image. Varje dag når den dagliga trafiken hundratals potentiella kunder och bidrar till ökad försäljning. Å andra sidan börjar bildekor bli en typ av konst som gör bilarna unika.

På grund av sin mobilitet är bilreklamen en av de effektivaste reklamformerna. Det relativt låga priset jämfört med antalet potentiella kunder är en stor fördel. En annan fördel är den höga hållbarheten jämfört med en annan typ av reklam. Bilreklamen kan användas för att lansera ett nytt företag, ny produkt eller tjänst men även för att konsolidera ett befintligt varumärke och öka dess synlighet.

Vi erbjuder heltäckande tjänster – allt från förslag, produktion till professionell foliering av fordon. Vi implementerar kundens individuella behov och förslag i designen. Vår personal hjälper dig att välja rätt teknik med användande av latex, plotter eller blandade metoder. Vi erbjuder tryck på glänsande, matta, reflekterande och ensidiga bildmedia. Vi arbetar endast med material av högsta kvalitet som garanterar långtids och högkvalitativ annonsering.

Dekoren kan ha valfri storlek och form. Reklamen kan placeras på hela bilytan eller på utvalda karossdelar beroende på kundens budget och idéer.

Färgändring– Om du vill fräscha upp din bils utseende och sticka upp på gatorna är bilfoliering en jättebra idé. Unika visuella effekter kan uppnås när bilen folieras med en specialfolie för att ändra färgen. I vårt erbjudande finns ett brett färgurval att välja ifrån. Kontakta oss så förändrar vi din bil totalt. Förutom ändringen av utseendet skyddar folien lacken och lackens perfekta skick efter borttagning av folien ökar bilens värde när du vill sälja den.

Ändring av bilfärgen genom foliering är det effektivaste och billigaste sättet att helt förändra din bils utseende. Färgändring genom foliering hjälper att undvika höga kostnader i samband med traditionell lackering. Originallacken skyddas vilket är en annan fördel. Vi kan ta bort folien när som helst och originallacken förblir orörd precis som före applicering. Ändring av bilens färg är en relativ ny trend på marknaden som vinner fler och fler följare. Den innebär att bilens nästan alla delar folieras med en specialfilm. Tack vare den professionella appliceringsmetoden är den nya bilfärgen svår att skilja från äkta lacken.

Vi kan också erbjuda lackskydd med transparent film.

Varför du borde foliera din bil med vinyl.

  • Folien skyddar lacken under bilens hela livslängd vilket vid försäljning garanterar ett högre värde tack vare lackens perfekta skick efter borttagning av skyddsfilmen.
  • Folien ger bilen originellt utseende och gör bilen unik.
  • Våra folier kännetecknas av en hög hållbarhet och UV-beständighet så de bleknar och missfärgas inte.
  • Du sköter om den folierade bilens kaross som vanligt.

Vi ger dig råd avseende material- och teknikval. Folieringsprocessen är helt reversibel utan att lackens skadas. Nu när man kan foliera nästan allt tar vi gärna alla utmaningar!

Vi kan hjälpa dig med din bil, lastbil, båt eller byggnader.